Sastojci:
- 3 pakiranja Indomie Mi Goreng rezanaca
- 4 češnja češnjaka, mljevena
- 2 luka, sitno nasjeckana
- 2-3 čili papričice, nasjeckane
- 300 g mljevene junetine
- Zeleno povrće po želji, nasjeckano
- 2 jaja
- 100 g polutvrdog sira, naribanog
- 2 žlice ulja
Priprema:
Pripremite Indomie Mi Goreng rezance prema uputama na pakiranju. Zagrijte ulje u woku, dodajte češnjak, luk i čili papričicu. Pirjajte dok ne omekša. Dodajte mljevenu junetinu i nasjeckano zeleno povrće. Kuhane rezance ocijedite i pomiješajte s umakom od soje i začinima iz vrećica. Stavite ih u wok na smjesu od govedine i povrća. Ispržite dva jaja. Naribajte malo sira na rezance i govedinu i poslužite s jajima. Uživajte u jelu!