Sastojci:
- 2 pakiranja Indomie rezanaca (bilo koja)
- 1 žličica ulja od sezama
- 1 luk, sitno nasjeckan
- ½ žličice mljevenog đumbira
- ½ šalice (cca 64g) smrznutog miješanog povrća
- 1 jaje - kajgana, prženo ili tanko narezano
- ½ šalice (cca 64g) gljiva, tanko narezanih
- Mladi luk, nasjeckan (opcionalno)
Priprema:
Rezance skuhajte do pola (1 minutu) i ocijedite ih. Staviti na stranu. Zagrijte ulje u woku ili tavi. Pržite luk i mljeveni đumbir. Dodajte gljive i miješano povrće i pržite još 2 minute, ili dok povrće ne bude kuhano. Dodajte napola skuhane rezance, vrećicu sojinog umaka iz pakiranja i narezano jaje. Pržite na laganoj vatri dok se rezanci ne zagriju. Maknite s vatre i na nju pospite malo nasjeckanog mladog luka. Uživajte u jelu!