Sastojci:
- 1 pakiranje Indomie Mi Goreng rezanaca
- Tanko narezana piletina
- Zelene mahune, nasjeckane
- Mladi luk, narezan dijagonalno
- Mljeveni češnjak
- ¼ čili papričice, sitno nasjeckane
- Malo đumbira
- Umak od soje
- Hoisin umak
- Indijski oraščići
Priprema:
Pripremite Indomie Mi Goreng rezance prema uputama na pakiranju, ocijedite i dodajte začine iz vrećica. Na tavi pržite mladi luk i mahune dok ne omekšaju. Izvadite ih i ostavite sa strane. Na tavu dodajte piletinu pomiješanu s češnjakom, čilijem, đumbirom, hoisin umakom i umakom od soje. Kad je piletina pri kraju, dodajte mahune i mladi luk (one koje ste već pripremili) i pržite dok piletina nije potpuno kuhana. Dodajte indijske oraščiće i poslužite. Uživajte u jelu!